Transport persoane România - Franța, Franța România

Plecari Joi - Retur Sâmbătă
+40 740 140 558+33 632 430 551

Transport persoane România – Franța, Franța – România

AlexaTrans este o firma specializata în transportul de persoane pe ruta România – PARIS – România.

Transportul se efectueaza cu autocare de ultima generatie, asigurând un confort ridicat si siguranta pe parcursul calatoriei. Autocarele furnizeaza servicii de transport ieftine, sigure si flexibile tuturor, indiferent de mijloacele lor financiare sau de locul în care traiesc.

Program Plecări

România

Joi
Ghid autocar +40 745 569 226

Franța

Sâmbătă
Ghid autocar +33 632 430 551

TARIFE ȘI DESTINAȚII

AUSTRIA
GERMANIA
FRANȚA

GRAFIC DE CIRCULAȚIE

Vezi grafic - Click Aici!

MIERCURI

IASI

 

JOI

SUCEAVA

BISTRITA

AUSTRIA

VINERI

GERMANIA

FRANTA

 

Informații Transport

Rezervare dată

Rezervările se fac telefonic cu minim 2-3 zile înainte pentru buna organizare a curselor.

Perioada îmbarcare

Este obligatorie prezenţa pasagerilor cu minim 15 min înainte de plecare. Întârzierea călătorilor nu va influenţa orarul deja stabilit, în cazul neprezentării călătorului la îmbarcare, locul său va trece în gestiunea personală a transportatorului.

Modificări bilet

Orice modificare a biletelor de călătorie dus, trebuie anunţată cu cel puţin 48 de ore înainte de efectuarea călătoriei.

Obligația pasagerului

Pasagerii se obligă să respecte prevederile ţărilor tranzitate, referitoare la documentele de intrare (ieşire), prevederile vamale, financiar administrative, referitoare la persoana sau la bagajele sale. Transportatorul nu îşi asumă răspunderea pentru cheltuieli suplimentare determinate de lipsa acestor documente.

Informații bilet

Pentru biletele dus, în cazul în care pasagerul renunţă la călătorie, sau la una dintre călătorii, în cazul biletului dus-întors, din propriile motive, suma achitată nu se returnează, nici o altă persoană nu poate călători cu acel bilet.

Înlocuirea biletului

Biletele pierdute, distruse sau furate nu se înlocuiesc, nu se vor emite duplicate, iar pasagerul nu poate fi despăgubit în astfel de cazuri.

Transmiterea biletului

Biletul de călătorie este nominal, nu poate fi transmis altei persoane şi trebuie să fie prezentat la cererea personalului firmei sau a autorităţilor abilitate să facă controale.

Valabilitate bilet

Biletele fără ştampila agenţiei emitente, sau fără data emiterii, nu sunt valabile.

Selectarea clientului

Transportatorul îşi rezervă dreptul de a-şi selecta clientii şi de a întrerupe călătoria unui pasager care împiedică buna desfăşurare a călătoriei.

Depunere reclamație

Pasagerii au obligaţia să depună orice reclamaţie referitoare la pierderea (furtul) sau deteriorarea bagajelor, imediat după sosire, la echipaje şi să confirme în scris în maxim 48 de ore de la sosire. Orice reclamaţie ulterioară nu va mai fi luată în considerare.

Călătorii au obligația de a-și supraveghea bagajele în stațiile de coborâre a altor calatori. Șoferii și firma nu își asumă responsabilitatea pentru bagajele încurcate.

Detalii transport

Transportatorul va depune toate eforturile pentru a transporta pasagerul şi bagajele sale într-un termen rezonabil. Orele indicate pe bilet, în orare şi în alte documente nu sunt garantate şi nu fac parte din contractul de transport. Orarele sunt susceptibile de modificare fără preaviz. Transportatorul nu îşi asumă nici o responsabilitate pentru întârzierile curselor şi(sau) pentru pierderile suferite de către pasager, ca urmare a acestor întârzieri. Orele de sosire depind de timpul de aşteptare din graniţe şi de pe şosele.

[elfsight_whatsapp_chat id="1"]